Registratiedatum : 30-11-08
Leeftijd : 44
Woonplaats : Amersfoort

Posthoorn 3 - NVC 3 29-11-08 Empty
BerichtOnderwerp: Posthoorn 3 - NVC 3 29-11-08   Posthoorn 3 - NVC 3 29-11-08 Emptyzo nov 30, 2008 7:11 pm

Vandaag stond de wedstrijd posthoorn - NVC ( naardenvesting combinatie ) op het Programma.

De aanvang van de wedstrijd was om 11.00 , Terwijl de gehele selectie van de posthoorn al op het veld stond. Probeerden 3 jongens van NVC telefonisch uit te leggen waar amersfoort ligt. Neutral
Na een kwartier te hebben gewacht begon NVC met 9 man , deze werden na al aangevuld tot de voltallige elf.
De posthoorn begon uitermate rommelig aan het duel , dit kwam mede doordat NVC zich vanaf minuut 1 ingroef en alleen op de counter wilden speelde. Ondanks rommelig veldspel wist de posthoorn verschillende kansen te creëren. Een antal goede inzetten van ondermeer Roy melchers , Dennis Veenvliet , en Inlener Maikel v.d schagt werden door de keeper Van NVC uitstekend gepareerd.
De posthoorn had moeite met het vinden van openingen en het spel speelde zich eigenlijk ook alleen met 21 op de helft van NVC af.
Dit leverde af en toe zeer goede countermogelijkheden op van NVC , waarbij de posthoorn eenmaal zeer goed weg kwam met een knappe kopbal op de paal van de NVC spits.
Ondanks alles wist de posthoorn toch de ene na de andere kans te creëren en te missen.
We gingen met 0-0 en een dosis frustratie aan de thee.

2e helft

Tijdens de rust zijn alle neuzen weer dezelfde kant op gezet en begon de posthoorn weer met frisse moed aan de 2e helft.
De wedstrijd werd hervat precies waar deze was geëindigd in de eerste helft. Namelijk met legio's kansen voor de posthoorn. Opnieuw waren we niet scherp in de afronding en we maakten het ons zelf op deze manier toch wel erg lastig. Gezien het verloop van de wedstrijd begon NVC te geloven in een stuntje en streden voor elke meter ,soms met toch wel aardige aanslagen Evil or Very Mad . Toch maar goed dat we ook op de 100 meter horden hebben geoefend!
Na een uur hebben we onze troef ingezet , die door transferperikelen niet eerder inzetbaar was en ook onze tank Arie werd wat speelminuten gegund na een afwezigheid van enkele weken ( best lullig! )
Dit was toch wel de ommekeer in de wedstrijd zonder de andere tekort tedoen.
Ik denk ergens in de 80e minuut werd de druk NVC dan toch eindelijk te groot en leverde invaller Arie de perfecte voorzet af op het hoofd van onze goalgetter Dennis Veenvliet.
Omdat 1-0 natuurlijk nog geen zekere uitslag is bleven we zoeken naar een goal.
Na een prima combinatie op het middenveld mocht Robin zijn uitstekende invalbeurt bekronen met een doelpunt en was de wedstrijd gespeeld.

Voor mij was de man of the match de keeper van NVC die echt een fenomenale partij keepte.

Bij deze bedanken wij NVC voor uiterst sportieve middag en kijken wij uit naar de return!